Bereikbaarheid en parking

MET DE AUTO

  • E40 a vanuit Leuven/Luik (ook voor E19 en A12): Volg van op de E40 de richting Brussel-Centrum/Europese Gemeenschap.  Neem de Kortenbergtunnel en vervolg uw route via de Kortenberglaan. Ga aan de rotonde van het Schumanplein naar rechts, richting 'Centrum' (naast het Berlaymontgebouw). Draai in de Wetstraat rechts de kleine ring van Brusselrichting op, in de richting van Madou. Dan bent u in de Kunstlaan. Ons kantoor bevindt zich vlak aan het kruispunt tussen de kleine ring en de Leuvensesteenweg.
  • E40 a vanuit Gent: Volg van op de E40 de richting Brussel-centrum en Koekelberg. De autosnelweg gaat over in de Keizer Karellaan die naar de basiliek van Koekelberg voert. Neem de Leopold II-tunnel en volg de tunnels. Verlaat de tunnel aan de uitrit Madou. Ons kantoor bevindt zich aan uw linkerzijde.
  • E411 a vanuit Luxemburg/Namen: Volg de richting Ring-E40-Luik. Verlaat de autosnelweg via de eerste uitrit. Volg de Tervurenlaan richting Brussel. Neem, aan het einde van deze laan, de tunnel tot aan de Wetstraat. Volg deze straat tot aan de Kunstlaan die u rechts inslaat. Ons kantoor bevindt zich vlak aan het kruispunt tussen de kleine ring en de Leuvensesteenweg.

PARKING

In de buurt van ons kantoor zijn er twee betaalparkings:

  • Interparking 'Wet' in de Wetstraat 19: prijsindicatie 2.40 euro/uur,
  • Parking 'Scailquin' in de Verbondsstraat 16: prijsindicatie 2 euro/uur. Opgelet: door werken in de Leuvensesteenweg is deze parking echter tijdelijk moeilijker bereikbaar.

Er zijn ook parkeerplaatsen langs de Kunstlaan zelf. Deze zijn tijdens de werkuren vaak ingenomen.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Ons kantoor bevindt zich tussen twee metrohaltes: Madou en Kunst-Wet.

  • Vanuit het Zuid-Station neemt u de metrolijn 2 in de richting van Simonis. U stapt af aan Madou en verlaat de metro via de Leuvensesteenweg. Deze straat steekt u over en u loopt de Kunstlaan in. U wandelt hierbij tegen de rijrichting in. Ons kantoor bevindt zich op 50 meter van het kruispunt.
  • Vanuit het Centraal-station neemt u de metro naar Kunst-Wet via lijn 1A richting Stockel of via lijn 1B richting Debroux. U verlaat de metro langs de uitgang "Kunstlaan 1 - 21" en wandelt nog 3-5 minuten de straat af met de rijrichting mee.

TE VOET

Onze kantoren liggen op een kwartier stappen van Brussel-Centraal.


 
Deel deze pagina